Grillad entrecôte med panzanellasallad

21
1
Grillad entrecôte med panzanellasallad

Grillad entrecôte serverad i skivor tillsammans med den läckra italienska brödsalladen panzanellasallad. Med sin rika marmorering blir entrecôte perfekt på grillen med sitt saftiga och smakrika kött. Grilla köttet rumstempererat och låt det sedan vila en stund innan du skivar det. Festligt och supergott!

Skriv ut
Grillad entrecôte med panzanellasallad

Ingredienser

4 portioner
1
surdegsbaguette (à 250 g)
5
tomater
1
vitlöksklyfta
1
rödlök
1
kruka basilika
2 msk
rödvinsvinäger
4 msk
olivolja
-
salt
-
svartpeppar
150 g
urkärnade kalamataoliver
3 msk
kapris
4
skivor entrecôte

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

21

Kommentar

Agneta

2020-06-09

Riktigt enkelt och gott... Jobbar man parallellt så tar det inte så lång tid!

Testa liknande recept