Grillad entrecôte med panzanellasallad

33
4
Grillad entrecôte med panzanellasallad

Grillad entrecôte serverad i skivor tillsammans med den läckra italienska brödsalladen panzanellasallad. Med sin rika marmorering blir entrecôte perfekt på grillen med sitt saftiga och smakrika kött. Grilla köttet rumstempererat och låt det sedan vila en stund innan du skivar det. Festligt och supergott!

Grillad entrecôte med panzanellasallad

Ingredienser

4 portioner
1 surdegsbaguette (à 250 g)
5 tomater
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
1 kruka basilika
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g urkärnade kalamataoliver
3 msk kapris
4 skivor entrecôte

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Zeth

2022-05-01

Den här "salladen" blir en rätt oaptitlig och saggig historia. Är receptet verkligen rätt?

Ellen

2021-07-25

Jättegott! En sommarfavorit.

Kim

2021-07-09

Rätt gott, adderade bulgur för att få det matigare. 4/5