Grillad entrecôte med panzanellasallad
Grillad entrecôte serverad i skivor tillsammans med den läckra italienska brödsalladen panzanellasallad. Med sin rika marmorering blir entrecôte perfekt på grillen med sitt saftiga och smakrika kött. Grilla köttet rumstempererat och låt det sedan vila en stund innan du skivar det. Festligt och supergott!
Ingredienser
4 portioner
1 surdegsbaguette (à 250 g)
5 tomater
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
1 kruka basilika
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
salt
svartpeppar
150 g urkärnade kalamataoliver
3 msk kapris
4 skivor entrecôte
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt gott! Salladen kommer jag att köra till allt grillat framöver!
Carola
2023-04-16Den här "salladen" blir en rätt oaptitlig och saggig historia. Är receptet verkligen rätt?
Zeth
2022-05-01Jättegott! En sommarfavorit.
Ellen
2021-07-25