Senapsstekt entrecôte

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Senapsstekt entrecôte

Enkelt och smakrikt recept på senapsstekt entrecôte. Du kryddar köttet med salt, peppar, dijonsenap och olja. Tillaga i ugn och servera det saftiga köttet till önskat tillbehör, till exempel färsk potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Senapsstekt entrecôte

Ingredienser

6 portioner
ca 1 1/2 kg  entrecôte (hel bit)
2 tsk  salt
2 1/2 krm  nymalen svartpeppar
4 msk  dijonsenap
1 msk  rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Steka entrecôte
Betyg 4.5 av 5.
240 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Entrecôte med grillad, marinerad rödlök
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampfylld savoykål med lingon och entrecôte
Betyg 4.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yakiniku med syrliga solrosskott
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad entrecôte
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga