Denna sprödbakade torsk är till för alla fiskälskare vid middagsbordet. Till fisken gör du en egen Rhode Islandsås på chilisås och crème fraiche som du smakar av med salt och peppar. Rhode Islandsåsen smakar gott till fisken och det nykokta riset och med färgsprakande paprika blir måltiden komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2017
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kombinationen funkade tycker jag. Fick dock ingen färdigpanerad fisk.
Emelie
2017-03-06Detta var en smaklös och tråkig fisk. Vet att det finns bättre och godare förpackningar som vi har köpt förut.
Rosita
2017-03-02Fick denna rätt i en matkasse men var ingen höjdare tyvärr. Det enda fisken smakade var olja, trots tillagning i ugn utan extra fett tillsatt. Såsen var okej men kombinationen, fisk, ris, sås var inget som föll oss i smaken.
Gunilla
2016-02-20