Ett lättlagat och tilltalande recept på panerad torsk med hänförande remouladsås! Krispig torsk med dansk remouladsås är en suverän middagsrätt där den ströbrödspanerade fisken steks gyllenbrun i lite matfett och serveras med nykokt potatis, den smarriga remouladsåsen, färgrik morotssallad och syrliga citronklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2013
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl och ströbröd (eller po-fiber).
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Caroline
2021-03-15Denna rätten har vi gjort många gånger! Såsen är sååå god :)
Susanne
2013-09-26Remouladsåsen!! Jättelätt att göra och underbart god! HURRA!
Stig
2013-09-24En god och lättlagad rätt,Till såsen använder jag turkisk yoghurt och bostongurka,curry och cayenne