Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat
2
Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012

Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
520 g  torsk
900 g  potatis
3 dl  osötade cornflakes
2   ägg
salt och peppar
2 msk  smör eller margarin
1   citron

Remouladsås

ca 200 g  pickles
1 1/2 dl  crème fraiche
1 tsk  curry

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria cornflakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Helt värdelös panering. Kör på salt&peppar, sen mjöl, sen ägg, sen cornflakes istället.

Adam

2024-02-06

Dåligt recept på fisken resten gott.

Karolina

2021-10-29

Näringsvärde per portion

Energi2331 KJ / 557 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater54.8 g
Protein31.3 g

Testa liknande recept

Krispig torsk med dansk remouladsås
Betyg 3.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemmagjord remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
44 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fish n’chips med curry- och äppelremoulad
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sprödbakad torsk med remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt spätta med remouladyoghurt
Betyg 2.6 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pankotorsk med curryremoulad
Betyg 3.4 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga