Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Gör glutenfri: välj glutenfria cornflakes. Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Krispig torsk med dansk remouladsås
Dillstekt fisk med currypickles
Stekt fisk med remouladsås
Stekt torsk med kokt potatis och curryremoulad
ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer