Cornflakespanerad torsk med remouladsås

33
0
Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012

Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
520 g
torsk
900 g
potatis
3 dl
osötade cornflakes
2
ägg
-
salt och peppar
2 msk
smör eller margarin
1
citron

Remouladsås

ca 200 g
pickles
1 1/2 dl
crème fraiche
1 tsk
curry

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria cornflakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2331 KJ / 557 kCal
Fett 22.6 g
Kolhydrater 54.8 g
Protein 31.3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept