Cornflakespanerad torsk med remouladsås
![Cornflakespanerad torsk med remouladsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63017/cf_259/cornflakespanerad_torsk_med_remouladsas.jpg)
Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012
![Cornflakespanerad torsk med remouladsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63017/cf_259/cornflakespanerad_torsk_med_remouladsas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
520 g torsk
900 g potatis
3 dl osötade cornflakes
2 ägg
salt och peppar
2 msk smör eller margarin
1 citron
Remouladsås
ca 200 g pickles
1 1/2 dl crème fraiche
1 tsk curry
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfria cornflakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2331 KJ / 557 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater54.8 g
Protein31.3 g
Kommentarer
Helt värdelös panering. Kör på salt&peppar, sen mjöl, sen ägg, sen cornflakes istället.
Adam
2024-02-06Dåligt recept på fisken resten gott.
Karolina
2021-10-29