Cornflakespanerad torsk med remouladsås

37
1
Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012

Cornflakespanerad torsk med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
520 g torsk
900 g potatis
3 dl osötade cornflakes
2 ägg
salt och peppar
2 msk smör eller margarin
1 citron

Remouladsås

ca 200 g pickles
1 1/2 dl crème fraiche
1 tsk curry

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfria cornflakes.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

37

Kommentar

Karolina

2021-10-29

Dåligt recept på fisken resten gott.

Näringsvärde per portion

Energi 2331 KJ / 557 kCal
Fett 226 g
Kolhydrater 548 g
Protein 313 g
Läs mer om näringsvärden