Cornflakespanerad torsk med remouladsås
Panering går att göra på en mängd sätt. Extra krispigt blir det med krossad cornflakes! Och extra god blir fisken med en snabblagad remouladsås gjord på pickles, crème fraiche och curry.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012
Ingredienser
4 portioner
520 g torsk
900 g potatis
3 dl osötade cornflakes
2 ägg
salt
peppar
2 msk smör eller margarin
1 citron
Remouladsås
ca 200 g pickles
1 1/2 dl crème fraiche
1 tsk curry
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2331 KJ / 557 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater54.8 g
Protein31.3 g
Kommentarer
Helt värdelös panering. Kör på salt&peppar, sen mjöl, sen ägg, sen cornflakes istället.
Adam
2024-02-06Dåligt recept på fisken resten gott.
Karolina
2021-10-29