Fisk-ish pinnar med currysmetana
Dessa fisk-ish-pinnar får dig som vuxen att minnas barndomen. De steks i olja, och vi har valt det klassiska tillbehöret: kokt potatis! Såsen görs på currystekt lök som svängs ner i smetanan. Lite hjärtsallad vid sidan av för extra färg och fräschör!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2021
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
1 rödlök
1/2 msk olja
1 tsk curry
2 dl smetana
salt
peppar
2 hjärtsalladshuvuden
3 förp fisk-ish pinnar (à 170 g)
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2902 KJ / 701 kCal
Fett38 g
Salt3 g
Kolhydrater60 g
Protein24 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tråkigt recept, och ännu tråkigare att vi inte fick "fisk-ish" utan vegonuggets istället.
Matilda
2021-03-25Hej Matilda och Sanna! Tack för att ni kommenterat på vårt recept, vi är mycket positiva till interaktion där vi kan diskutera recepten. Frågor gällande våra matkassar hänvisar vi till vår kundservice. De kan ge bättre svar och hjälp i dessa frågor. Kontaktuppgifter hittar du på följande sida: https://www.ica.se/kundservice/ Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-03-25Tycker det är lite tråkigt att ingredienser saknas, detta är ett exempel. Två gånger har det varit recept på fisk-ish pinnar sista månaderna men har Aldrig fått dessa fiskish pinnar ens.. denna gång fick vi sojanuggets istället.
Sanna
2021-03-24