En underbart smakrik japansk ramennudelsoppa som är en explosion i smaker och dofter. Basen är en mustig kycklingbuljong som serveras med tunt skivad kycklingfilé, krispig salladslök, örtig koriander och ett krämigt ägg. Den rostade vitlökspastan ger soppan en härligt mustig smak.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: uteslut äggen, välj nudlar utan ägg.
ICAs matkasse i samarbete med Tove Nilsson.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jan olof
2022-09-11God. Men jag hållet med om att det var mycket vitlök. Jag halverade mängden vitlök och dubblade mängden chili. Godare med marinerade ägg också.
Louise
2018-01-31520g buljongtärning??? Kan det verkligen stämma?
Redaktionen ICAse
2018-02-08Hej Louise! Den produkten har utgått så nu har vi ändrat i receptet så det fungerar med "vanlig buljongtärning". Hälsningar Michelle
Stanislav
2016-12-06Jättegod nudelsoppa! Doftar och smakar ljuvligt. Jag dubblade antalet ägg för mer protein.