En underbart smakrik japansk ramennudelsoppa som är en explosion i smaker och dofter. Basen är en mustig kycklingbuljong som serveras med tunt skivad kycklingfilé, krispig salladslök, örtig koriander och ett krämigt ägg. Den rostade vitlökspastan ger soppan en härligt mustig smak.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: uteslut äggen, välj nudlar utan ägg.
ICAs matkasse i samarbete med Tove Nilsson.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Louise
2018-01-31520g buljongtärning??? Kan det verkligen stämma?
Redaktionen ICAse
2018-02-08Hej Louise! Den produkten har utgått så nu har vi ändrat i receptet så det fungerar med "vanlig buljongtärning". Hälsningar Michelle
Stanislav
2016-12-06Jättegod nudelsoppa! Doftar och smakar ljuvligt. Jag dubblade antalet ägg för mer protein.
Redaktionen
2016-11-29Hej Hans! Japp, 2 förp. har vi gjort med i detta receptet. Hälsningar Michelle