Spenatsoppa med chorizo och kikärter
Enkel och mättande spenatsoppa med kikärter som toppas med skivor av chorizo för en lyxigare känsla. Riv över lite parmesan när du serverar som pricken över i. Imponera med hembakt bröd eller värm färdigt i ugnen på några minuter.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2017
Ingredienser
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen, välj lämplig korv och lagrad pecorinoost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen, välj lämplig korv. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer