Spenatsallad med ädelost och tranbär

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Spenatsallad med ädelost och tranbär

Njut av en ljuvligt färgrik sallad med babyspenat, champinjoner, smulad ädelost, torkade tranbär och rostade hasselnötter. Slå över en balsamvinäger och du är i hamn. En fräsch sallad som passar till allt grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Spenatsallad med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
4 msk  flagad mandel
250 g  champinjoner
140 g  ädelost
1 dl  torkade tranbär
3/4 dl  olivolja
2 msk  crema di balsamico samt till servering
1 tsk  flingsalt
2 krm  nymalen svartpeppar
2   påsar babyspenat (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi927 KJ / 222 kCal
Fett19 g
Salt1.4 g
Kolhydrater6 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Under 15 min att tillaga
Rödbetspizza med ädelost och valnötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Miniflugsvampar
Betyg 2.8 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga