Spenatsallad med ädelost och tranbär

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Spenatsallad med ädelost och tranbär

Njut av en ljuvligt färgrik sallad med babyspenat, champinjoner, smulad ädelost, torkade tranbär och rostade hasselnötter. Slå över en balsamvinäger och du är i hamn. En fräsch sallad som passar till allt grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Spenatsallad med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
4 msk  flagad mandel
250 g  champinjoner
140 g  ädelost
1 dl  torkade tranbär
3/4 dl  olivolja
2 msk  crema di balsamico samt till servering
1 tsk  flingsalt
2 krm  nymalen svartpeppar
2   påsar babyspenat (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi927 KJ / 222 kCal
Fett19 g
Salt1.4 g
Kolhydrater6 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetspizza med ädelost och valnötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 15 min att tillaga
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Karamelliserade päron med ädelost
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga