Spenatsallad med ädelost och tranbär

6
0
Spenatsallad med ädelost och tranbär

Njut av en ljuvligt färgrik sallad med babyspenat, champinjoner, smulad ädelost, torkade tranbär och rostade hasselnötter. Slå över en balsamvinäger och du är i hamn. En fräsch sallad som passar till allt grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Spenatsallad med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
4 msk flagad mandel
250 g champinjoner
140 g ädelost
1 dl torkade tranbär
3/4 dl olivolja
2 msk crema di balsamico samt till servering
1 tsk flingsalt
2 krm nymalen svartpeppar
2 påsar babyspenat (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 927 KJ / 222 kCal
Fett 19 g
Salt 1.4 g
Kolhydrater 6 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden