Minipizzor med chèvre och persikor

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
0
Minipizzor med chèvre och persikor

Med färdig pizzadeg på rulle går de här godbitarna verkligen snabbt att göra. Minipizzorna med smulad getost, persika och honung är grillade men går förstås också bra att baka i en vanlig ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Minipizzor med chèvre och persikor

Ingredienser

6 portioner
1   förp färdig pizzadeg mini-pizzakit (à 520 g)
100 g  chèvre doux (mjuk chèvre utan skal)
1/2   rödlök
1   stor persika
crema di balsamico (konc balsamvinäger)
flytande honung
polenta (eller ströbröd av majs)
flingsalt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: gör glutenfri pizzadeg eller köp färdig botten.
Gör laktosfri: välj mjölkfri pizzabotten. Ersätt getosten med t ex laktosfri salladsost.
Gör mjölk- proteinfri: välj mjölkfri pizzabotten. Ersätt getosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.

Gör så här

Tips

Har du en så kallad iPiniumplåt eller baksten så använd den. Lägg plåten eller stenen på gallret och låt den bli riktigt varm.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1110 KJ / 263 kCal
Fett8 g
Salt1.54 g
Kolhydrater40 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Ostgrillad kyckling med rödbets- och valnötssallad
Betyg 3.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vispad brie med soltorkad tomat
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetspizza med ädelost och valnötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 15 min att tillaga
Rostad sparris med pistagevinägrett
Betyg 3.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Miniflugsvampar
Betyg 2.8 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga