Spenatpannkaka med örtröra

Den här fina gröna pannkakan är boostad med både spenat och riven morot. Gott och näringsrikt med cottage cheese och pesto på toppen. Se till att röra om lite i smeten mellan varje pannkaka.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi964 KJ / 230 kCal
Fett11 g
Salt1.32 g
Kolhydrater20 g
Protein13 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stÖverraskande goda. Det smakade inte mycket av spenat men pannkakorna fick en härligt grön färg. Nästa gång dubblar jag satsen för det blev inte så många pannkakor. Rekommenderas.
Johanna
Bytte ut vetemjölet till 50g majsmjöl, 50g glutenfritt havremjöl och en halv tsk fiberhusk för att göra dom glutenfria. Brukar äta med keso och lingonsylt, favoritlunch!
Misha
Gott!!
Mia