Spenatpaj med pekannötter och kålsallad

Nötter i mat är inte bara gott, utan det ger även ett härligt konsistensbryt i tuggorna! Den färdiga pajdegen viks över formen, och fylls sedan med allt från lök, spenat, nötter, fikon och äggstanning. Medan den tillagas i ugnen svänger du enkelt ihop en rödkålssallad smaksatt med lite apelsin. Gott tycker vi!
 Ett recept från: 
 ICAs matkasse  v 51 2021

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2979 KJ / 712 kCal
Fett42 g
Salt2 g
Kolhydrater59 g
Protein18 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentar
1 stGod. Men beskrivning hur man ska tillaga maten är under all kritik.
Ted
Hej Ted! Tack för din feedback och ber om ursäkt för vår miss. Nu har vi kompletterat med hur man ska göra med löken. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket