Clementinsallad med avokado och burrata

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Clementinsallad med avokado och burrata

Clementinsalladen är perfekt som en förrätt. Fräscha clementiner blandas med rödkål och krämig avokado. Toppa med knapriga pecannötter och krasse. Servera gärna salladen med surdegsbröd.

Clementinsallad med avokado och burrata

Ingredienser

4 portioner
ca 400 g rödkål
3/4 tsk salt
4 clementiner
1 dl naturella pecannötter
2 burrata (à 100 g)
2 avokador
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
svartpeppar
1 förp krasse (à 100 g)

Till servering

surdegsbröd

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2567 KJ / 613 kCal
Fett44 g
Salt2 g
Kolhydrater32 g
Protein18 g

Testa liknande recept

Spenatpaj med pecannötter och kålsallad
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsstekt grapefrukt med pecannötter och kvarg
Betyg 3.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pikanta pecannötter
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rå bananglass med kolarippel och hackade pecannötter
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pecannötpaj med choklad
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kiwimarmelad med stjärnanis och pecannötter
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad