Vacker och smakrik spenatpaj med en härligt krispig och god botten. Pajen har en ljuvlig fyllning av spenat, vitlök och purjolök och tillsammans med den krämiga äggblandningen blir det en härligt god paj.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2002
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: gör en pajdeg t ex https://www.ica.se/recept/glutenfri-pajdeg-728507/
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, mjölk och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, mjölk och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2022-08-27Pröva det här receptet. Jättegod även utan purjolök.
Annie
2017-04-17Mycket god o uppskattad!
Matz
2016-06-03Enkelt, mycket gott. Kan med fördel byggas på med det du tycker om.