Färskost smaksatt med pepparrot, citronskal och dill lägger grunden för en härlig pastarätt med proteinrika sojabönor och kallrökt lax. Bäst blir laxpastan med en tunnare pastasort, som linguine. Det är verkligen busenkelt, men ändå med guldkant.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2016
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nina
2022-02-22Väldigt väldigt milda smaker trots mer citron och både timjan och dill. Hade varit gott med färsk pepparrot i såsen. Goda ingredienser men med ett smaklöst resultat.
Per
2021-05-18Rätt in på favvolistan! * Dubblade mängden lax * Glutenfri linguine * La till frusna ärtor * Pepparotsvisp på laxen 😋😋😋😋
Sofia
2021-04-07Helt okej, men tyckte tyvärr att det blev ganska smaklöst. Pluspoäng för att det var enkelt och snabbt gjort. Hade nog kunnat bli godare med mer pepparrotsmak!