Färskost smaksatt med pepparrot, citronskal och dill lägger grunden för en härlig pastarätt med proteinrika sojabönor och kallrökt lax. Bäst blir laxpastan med en tunnare pastasort, som linguine. Det är verkligen busenkelt, men ändå med guldkant.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2016
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sofia
2021-04-07Helt okej, men tyckte tyvärr att det blev ganska smaklöst. Pluspoäng för att det var enkelt och snabbt gjort. Hade nog kunnat bli godare med mer pepparrotsmak!
Bettina
2020-12-15Satte hälften av bönorna, räckte gott och väl. Hade nog blivit 4/5 om man hade rivit i extra pepparrot. Mycket enkel och god rätt som går snabbt att göra!
Alex
2020-11-29Läcker maträtt och enkel. Jag har i mer pepparrot men det är ju en smaksak.