Spenat & ostbiff med ugnsgott
En blandning av salt potatis och söt persika ger en härlig och lite oväntad smaktwist på denna rätt. Och när du tröttnat kan ju ugnsgott lätt bytas ut till vad som helst. Varför inte till säsongens rotfrukter blandat med plommon?
Ingredienser
2 portioner
1 paket biffar (spenat och ost, tex Hälsans Kök Spenat- och ostbiffar)
4 potatisar
2 msk hackad timjan
2 msk hackad persilja
salt och grovmalen svartpeppar
cocktailtomater
1 burk svarta oliver
Till servering
grillad persika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2201 KJ / 526 kCal
Fett29 g
Salt6.15 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer