Härliga gratinerade nachos med vego-färs som passar såväl vegetarianer som den som vill äta lite mindre kött. Rätten får här extra sting då den serveras med picklad zucchini och jalapeños.
Ingredienser
4 portioner
Picklad zucchini
1
dl
vatten
1/2
dl
socker
2
msk
ättika
1/2
zucchini
Färs
1
paket vegetarisk färs (à 300 g)
1/2
msk
olivolja
2
dl
soya crème fraiche
salt och peppar
Tillbehör
8
cocktailtomater
1
röd paprika
50
g
jalapeños
200
g
nachochips
Till servering
25
g
rucola
Gör så här
För alla Rätten innehåller gluten men är fri från laktos och mjölkprotein. Gör äggfri: kontrollera ingrediensförteckningen på vegetariska färsen.
Recept och bild från Hälsans kök.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
40
2 st
Kommentarer
Maria
2021-03-26
Jättegod färs! Gillades av hela familjen 👍🏻 la till lite tacokrydda och ost, och lade på tomaterna efter ugnen. Serverades med avocadodipp till!
Ola
2020-05-05
Hur många grader i ugnen?
Redaktionen ICAse
2020-05-06
Tack Ola för din fråga. Nu har vi uppdaterat receptet med gradantal. Hälsningar Ulrika
Kommentarer
Maria
2021-03-26Jättegod färs! Gillades av hela familjen 👍🏻 la till lite tacokrydda och ost, och lade på tomaterna efter ugnen. Serverades med avocadodipp till!
Ola
2020-05-05Hur många grader i ugnen?
Redaktionen ICAse
2020-05-06Tack Ola för din fråga. Nu har vi uppdaterat receptet med gradantal. Hälsningar Ulrika