Grillad salma provencale

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Grillad salma provencale

Den här grillade laxen är lätt att göra och väldigt god i sin enkelhet. I receptet serveras den med potatis, men är du ute efter en grönare måltid går det lika bra att använda blomkål.

Grillad salma provencale

Ingredienser

4 portioner
600 g  Salma lax (eller annan laxfilé)
8   små potatisar
1   gul lök
8   vitlöksklyftor
1/2   ask cocktailtomater
1   knippe persilja
4 msk  olivolja
2 msk  crema di balsamico
salt
svartpeppar

För alla

Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept från Salmalax.se

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2445 KJ / 585 kCal
Fett31.3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater40.6 g
Protein32.4 g

Testa liknande recept

Under 15 min att tillaga
Spenat & ostbiff med ugnsgott
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Pizza med lufttorkad skinka och chèvre
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgrillad kyckling med rödbets- och valnötssallad
Betyg 3.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga