Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Det gröna köket är lustfyllt och lockande, spännande och smakrikt. Låt dig inspireras av nya alternativ till traditionella rätter. Gör en spännande ärtpesto och servera med Italienska krämiga ricottabiffar och pastasallad. Fantastiskt gott och dessutom, lättlagat!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tillaga Ricottabiffarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mixa ihop alla ingredienser till ärtpeston.
  3. Blanda kokt pasta, delade cocktailtomater, bladspenat, ruccola och pinjenötter och blanda försiktigt i ärtpeston.  Lägg till biffarna just innan serveringen.

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan lysozym.

Recept och bild från Findus.

Har du lagat receptet?

Klicka och betygsätt

(107)

Ingredienser

Portioner: 4
  • 12 ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)
Pastasallad
  • 400 g kokt pasta
  • 1 ask cocktailtomater (à ca 250 g)
  • 100 g bladspenat och ruccola
  • 50 g pinjenötter
  • flingsalt och peppar efter smak
Ärtpesto
  • 5 dl frysta Ebba ärter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja
  • 1/2 dl riven parmesanost
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi
2468 kJ / 593 kCal
Läs mer om näringsvärden