Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

55
0
Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Det gröna köket är lustfyllt och lockande, spännande och smakrikt. Låt dig inspireras av nya alternativ till traditionella rätter. Gör en spännande ärtpesto och servera med Italienska krämiga ricottabiffar och pastasallad. Fantastiskt gott och dessutom, lättlagat!

Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto

Ingredienser

4 portioner
12 ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)

Pastasallad

400 g kokt pasta
1 ask cocktailtomater (à ca 250 g)
100 g bladspenat och ruccola
50 g pinjenötter
flingsalt och peppar efter smak

Ärtpesto

5 dl frysta Ebba ärtor
1 vitlöksklyfta
1/2 - 1 dl olivolja
1/2 dl riven parmesan

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan lysozym.
Recept och bild från Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

55

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2468 KJ / 593 kCal
Fett 31 g
Salt 199 g
Kolhydrater 54 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden