Allt som äts i tortillabröd blir gott, eller hur? Här har vi spenat- och linsquesadillas där kokta linser, morötter, soltorkade tomater och spenat ger smak till rätten. Vid sidan av äts en krispig sallad med paprika och rödlök och som smaksätts med en enkel dressing gjord på rödvinsvinäger och olivolja. Smaklig quesadilla önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
34 2020
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Monika
2023-01-11Gott men saknar kryddning. Särskilt i ett mexikanskt recept.
Hale
2020-08-22OMG Det är så gott!
Malin
2020-08-18Tyckte det va lite smaklöst så kryddade på med lite franska kryddor och chilli så blev det bättre. Mosade även i lite fetaost, mycket gott.