Den här fiskgratängen blir något alldeles extra med de soltorkade tomaterna. De passar överraskande bra ihop! Gratängen blir krämig av en crème fraiche-sås, som du serverar tillsammans med ett fluffigt mos, gurka och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott och enkelt.
Christina
2022-01-22En av de godaste fiskgratänger jag ätit! Enkel att göra och bra bjudmat!
Inga-lill
2021-05-25Var gott åt det i går
Frida
2021-05-05