Spenat- och valnötspasta

En mästerlig spenat- och valnötspasta som är mättande och har kort tillagningstid. Spenatsåsen av fräst spenat, lök, vitlök samt smaksatt lättcrème fraiche blandar du med den varma pastan. Servera rätten toppad med härligt valnötshack.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Gör så här
00:03:00
00:07:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2009 KJ / 480 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater61 g
Protein15 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
8 stJag använde mascarpone istället för crreme fraish, blev också bra.
Birgitta
Älskar!
Christin
Tog dubbelt så mycket vitlök och lite mer salt och peppar. Blev otroligt gott och krämigt! Topp!
Carola
Gott, enkelt & billigt! Jag tog lätt créme fraiche med fetaost & soltorkade tomater.
Felicia
Off, det här var inte gott. Det värsta vi ätit faktiskt. Denna rätt rekomenderar vi inte!
Christina
Vi lade till strimlad kyckling! Jättegott, kommer lagas många gånger till.
Lena
Fruktansvärt dåligt smakade detta. 400 g spenat är alldeles för mycket, På bilden kan ni aldrig ha gjort enligt receptet!
Linda
Hej Linda! Recepten ska överensstämma med bilderna vi tar. Men om du vill ha mindre spenat går det bra. Hälsningar Michelle
ICA-köket
riktigt gott, kommer lagas igen.
Cecilia