Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Saftig rumpstek med lättfixat ädelostsmör och varm sallad gjord på rotselleri och päron. Servera gärna med rostad potatis och strö till sist nyrostade, hackade valnötter över tallriken.

Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Ingredienser

4 portioner

Ädelostsmör

140 g  rumstempererad ädelost
50 g  rumstempererat smör
svartpeppar
1 dl  valnötter

Selleri- och päronsallad

1   liten rotselleri
2   små päron (Conference)
2 msk  olja

Rumpstek

4   skivor rumpstek
2 msk  smör
salt

Till servering

1   kruka sallad
potatis

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost. Välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost mot mjölkproteinfritt alternativ, ex mjölkproteinfri färskost. Välj mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3164 KJ / 756 kCal
Fett45.6 g
Salt1.8 g
Kolhydrater36.3 g
Protein47.1 g

Testa liknande recept

Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päron- och ädelostflarn
Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
Betyg 4.8 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med ädelost, päron och kycklinglever
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga