Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

4
0
Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Saftig rumpstek med lättfixat ädelostsmör och varm sallad gjord på rotselleri och päron. Servera gärna med rostad potatis och strö till sist nyrostade, hackade valnötter över tallriken.

Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Ingredienser

4 portioner

Ädelostsmör

140 g rumstempererad ädelost
50 g rumstempererat smör
svartpeppar
1 dl valnötter

Selleri- och päronsallad

1 liten rotselleri
2 små päron (Conference)
2 msk olja

Rumpstek

4 skivor rumpstek
2 msk smör
salt

Till servering

1 kruka sallad
potatis

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Byt ut ädelost mot laktosfritt alternativ, ex laktosfri färskost. Välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost mot mjölkproteinfritt alternativ, ex mjölkproteinfri färskost. Välj mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3164 KJ / 756 kCal
Fett 456 g
Salt 18 g
Kolhydrater 363 g
Protein 471 g
Läs mer om näringsvärden