Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Saftig rumpstek med lättfixat ädelostsmör och varm sallad gjord på rotselleri och päron. Servera gärna med rostad potatis och strö till sist nyrostade, hackade valnötter över tallriken.

Rumpstek med ädelostsmör, selleri- och päronsallad

Ingredienser

4 portioner

Ädelostsmör

140 g rumstempererad ädelost
50 g rumstempererat smör
svartpeppar
1 dl valnötter

Selleri- och päronsallad

1 liten rotselleri
2 små päron (Conference)
2 msk olja

Rumpstek

4 skivor rumpstek
2 msk smör
salt

Till servering

1 kruka sallad
potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3164 KJ / 756 kCal
Fett45.6 g
Salt1.8 g
Kolhydrater36.3 g
Protein47.1 g

Testa liknande recept

Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
Betyg 4.8 av 5.
118 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissallad med rågbröd, valnötter och ädelost
Betyg 4.3 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kanapé med ädelost och grapefrukt
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga