Recept på mumsig sockerkaka med päron och valnötter. Du gör en mjuk kakbotten och gör sedan en god fyllning av päron, crème fraiche, socker, ägg och valnötter. Servera kakan till kalas eller fika tillsammans med en klick grädde eller vaniljsås!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkel och god. Snåla inte med päronen.
Göran
2023-02-26Riktigt god o saftig kaka! Denna kommer jag gärna att bjuda mina vänner på, med en klick grädde till. Mums! Iréne💚
Irene
2022-10-08Detta är ju ingen tårta!! Päronkaka är mer korrekt.
Sophia
2022-07-13