Spenat- och rödbetspaj med fetaost
Kombon spenat, rödbeta och fetaost är en riktig vinnare. Gröna linser ger ett gott tugg och gör den gröna rödbetspajen extra matig. Blanda fyllningen direkt med stanningen, bred ut i färdigköpt pajdeg och toppa med salt fetaost – det går på ett kick!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i pajdegen. Välj laktosfri mjölk och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i pajdegen. Välj ris-, havre- eller sojabaserat mjölkalternativ och byt ut fetaost mot tofu.
Innehåller ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott men lite mer kryddor vore fint
Ann-charlotte
2023-10-23Den godaste paj jag ätit! Bytte dock ut ägg och mjölk mot 5 dl creme fraiche och lade även till vitlökspulver och en skvätt grönsaksfond 👌
Cecilia
2021-09-28Brunt
Daniel
2021-09-27