Paj, mitt i veckan? Jajamen! Här är den fylld med spenat och ost. I spenatblandningen så hittar du även lök och solroskärnor, och givetvis hälls lite äggstanning på för att pajen ska sätta sig i ugnen. Ät med en sallad smaksatt med rödvinsvinäger och färsk basilika. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2021
Kontrollera noga innehållet i pajdegen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller välj olja. Välj laktosfri cottage cheese och mjölkdryck.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Mycket god smak och textur men den stannade inte. Rinnig. Ändra receptet ICA!
Britta
2022-12-09Den är tyvärr alldeles för vattnig..
Sandra
2022-02-16Ändrade så här och det blev jättegott: • Tinade spenaten och lät den rinna av. • Ökade till 2 vitlöksklyftor. • Minskade till 250 g Keso som fick rinna av. • Bytte persilja mot 1 msk timjan. • Ökade till 250 g riven ost. Tryckte ned den i äggstanningen. • Ökade till 45 min i ugnen. Peter
Peter
2022-02-02