Spenat- och basilikafrittata med rotfruktspytt och fetaostkvarg

Betyg 3.8 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenat- och basilikafrittata med rotfruktspytt och fetaostkvarg

Ny, grön favorit: spenat- och basilikafrittata! Med en förpackning vegetariskt pytt är frittatan dessutom enkel att svänga ihop. Servera med krämig fetaostkvarg och en sallad.

Spenat- och basilikafrittata med rotfruktspytt och fetaostkvarg

Ingredienser

4 portioner

Frittata

2 förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 tsk olivolja
salt
svartpeppar
65 g babyspenat
1 kruka basilika
2 dl mjölk
1 tsk salt
8 ägg

Fetaostkvarg

150 g fetaost
2 dl kvarg (0,1%)
2 msk mjölk

Till servering

mixad sallad

Gör så här

00:15:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2023 KJ / 484 kCal
Fett24.7 g
Salt3.52 g
Kolhydrater28.4 g
Protein33.7 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept