Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Varm och len getost på tunna stekta auberginskivor. Till det en röra gjord på kvarg och pesto. In med det och lite grönsaker mellan två hamburgerbröd, så har du en enkel, mättande och smakrik måltid.

Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Ingredienser

4 portioner
1   aubergine
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar
4   skivor chèvre (à ca 75 g)
2 dl  naturell kvarg
2 msk  pesto
2   tomater
4   hamburgerbröd
1/2   påse babyspenat (à 65 g)

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskburgare med grönsaksstavar
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Champinjonburgare med ajvaryoghurt
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pulled chicken sliders med sojamarinerad pak choi
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumiburgare med vit böntzatziki
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panzanella med inkokt lax och tzatziki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga