Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
1
Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Matig frittata med rotfruktspytt, färsk oregano och salt fetaost. Blir enklast att göra med färdig vegetarisk pytt, kvar är bara att vispa ihop äggen och smula fetaosten. Krispig paprika- och fänkålssallad är läckert till.

Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Ingredienser

4 portioner

Frittata

500 g vegetarisk pytt
2 msk olivolja
1 kruka oregano
150 g fetaost
8 ägg
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Sallad

1 röd paprika
1 fänkål
1 kruka persilja
1 msk vinäger
2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat

Kommentar

ser spännande ut!

Kari

2015-03-13

Näringsvärde per portion

Energi1965 KJ / 468 kCal
Fett34 g
Salt2.07 g
Kolhydrater16 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitkål och paprikasallad
Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar, svamp, sojabönor och ägg i citrongräsbuljong
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad blomkål med morötter i garam masalayoghurt
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga