Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

18
1
Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Matig frittata med rotfruktspytt, färsk oregano och salt fetaost. Blir enklast att göra med färdig vegetarisk pytt, kvar är bara att vispa ihop äggen och smula fetaosten. Krispig paprika- och fänkålssallad är läckert till.

Skriv ut
Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Ingredienser

4 portioner

Frittata

500 g
vegetarisk pytt
2 msk
olivolja
1
kruka oregano
150 g
fetaost
8
ägg
1/2 tsk
salt
2 krm
peppar

Sallad

1
röd paprika
1
fänkål
1
kruka persilja
1 msk
vinäger
2 msk
olivolja

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut feta mot tofu.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentar

Kari

2015-03-13

ser spännande ut!

Näringsvärde per portion

Energi 1965 KJ / 468 kCal
Fett 34 g
Salt 2.07 g
Kolhydrater 16 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept