Frittata med rotfrukter oregano och fetaost
Matig frittata med rotfruktspytt, färsk oregano och salt fetaost. Blir enklast att göra med färdig vegetarisk pytt, kvar är bara att vispa ihop äggen och smula fetaosten. Krispig paprika- och fänkålssallad är läckert till.
Ingredienser
4 portioner
Frittata
500 g vegetarisk pytt
2 msk olivolja
1 kruka oregano
150 g fetaost
8 ägg
1/2 tsk salt
2 krm peppar
Sallad
1 röd paprika
1 fänkål
1 kruka persilja
1 msk vinäger
2 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1965 KJ / 468 kCal
Fett34 g
Salt2.07 g
Kolhydrater16 g
Protein24 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
ser spännande ut!
Kari
2015-03-13