Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

18
1
Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Matig frittata med rotfruktspytt, färsk oregano och salt fetaost. Blir enklast att göra med färdig vegetarisk pytt, kvar är bara att vispa ihop äggen och smula fetaosten. Krispig paprika- och fänkålssallad är läckert till.

Frittata med rotfrukter oregano och fetaost

Ingredienser

4 portioner

Frittata

500 g vegetarisk pytt
2 msk olivolja
1 kruka oregano
150 g fetaost
8 ägg
1/2 tsk salt
2 krm peppar

Sallad

1 röd paprika
1 fänkål
1 kruka persilja
1 msk vinäger
2 msk olivolja

För alla

Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut feta mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentar

Kari

2015-03-13

ser spännande ut!

Näringsvärde per portion

Energi 1965 KJ / 468 kCal
Fett 34 g
Salt 207 g
Kolhydrater 16 g
Protein 24 g
Läs mer om näringsvärden