Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kaprisfisk

Lättlagat och förbluffande enkelt att laga är detta goda recept på kaprisfisk. Den stekta spättafilén serveras med inlagda rödbetor, kapris, gräslök och kokt potatis.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek spättafilé i margarin eller smör. Krydda med salt och peppar. Lägg upp på fat.
  2. Lägg grupper av hackad inlagd rödbeta, kapris och hackad gräslök runt fisken. Servera med citronklyftor, kokt potatis och en blandad sallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g spättafilé
  • 2 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • inlagd rödbeta
  • kapris
  • hackad gräslök
Lägg till i inköpslistan