Stek den panerade flundran gyllengul i stekpannan och servera den till kokt potatis, broccoli och en krispig gräddfilssås med äpple och pepparrot. Du väljer själv hettan i såsen genom mängden pepparrot.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2012
Rätten är fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri finmix.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil och laktosfritt matfett
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisa
2012-02-23Myckert gott! Jag gjorde ett mos på broccoli och potatis, blev kanongott. Ta mindre pepparrot i den kalla såsen. Jag tillsatte en matsked majonäs, röd stenbitsrom och dill-smaskens!
Jeanette
2012-02-23riktigt gott och såsen var pricken över i