Fisk i ugn är både nyttigt och enkelt att laga. Här får spättan sällskap i ugnen av ett krämigt täcke av dillsås av smetana, buljong och dill. Serveras med kokt broccoli och potatis. En skvätt pressad citron över fisken gör susen!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har gjort detta recept några gånger och tycker att det är en enkel rätt att laga, såsen blir så där lagom syrlig, krämig och god! Gott också att spättafiléerna blir så möra i ugnen.
Carola
2018-08-07Detta är ett av mina favoritrecept med fisk! Går inte att misslyckas med. Såsen får god smak av buljongen och smetanan och spättan blir god i ugnen. Jag har dock ris till istället för potatis.
Felicia
2016-08-17