Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Fisk är gott, men med väl valda ingredienser får fisksmaken verkligen komma till sin rätta. Här är det citron, basilika, oliver och tomatkräm som sätter piff på middagen. Med frasiga panerade rödspättafiléer och pressad potatis kan det inte bli annat än succé.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Rätten är fri från ägg.Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Spätta meunière med tomat och basilika
Spätta meunière med oliver och salvia
Spätta med dill- och citronsås
Stekt spätta med citron och sockerärtor
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer