Fisk är gott, men med väl valda ingredienser får fisksmaken verkligen komma till sin rätta. Här är det citron, basilika, oliver och tomatkräm som sätter piff på middagen. Med frasiga panerade rödspättafiléer och pressad potatis kan det inte bli annat än succé.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
3 2014
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt mjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2014-01-20Hej Marie! Det är en mild och aromrik creme med mustig smak från soltorkade tomater och kryddor. Färdig att använda på smörgås, bruschetta, crostini, till pasta, stekt eller grillat kött, fisk, kyckling, i salladsdressing, till kokt potatis, kokta grönsaker, bönor, pizza mm. Använd som den är eller späd med olivolja. Hoppas det smakar!
Marie
2014-01-16Vad är soltorkad tomatcreme?