Smakrik och vällagad middag med frasig fisk. Rödspätta panerad i ströbröd, mandelspån och dill steks krispig och äts tillsamman med en kålsallad med krämig currydressing.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021
Kontrollera noga innehåller i majonnäsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och välj glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av crème fraiche och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegod vardagsrätt! Minska ströbröd etc till hälften, det mesta till paneringen blev över.
Jeanette
2021-09-03Tog sej istället då jag inte gillar rödspätta men rätten var såååå god! Currysalladen till gjorde nog hela maträtten.
Johanna
2021-09-03