En krämig pasta tackar sällan någon nej till. Denna är dessutom smaksatt med härlig grön sparris, syrlig citron och aromatisk timjan. Både sojabönor och ruccola adderas till rätten och sedan är det bara att hugga in och njuta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 34 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde. Välj laktosfritt matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hur mycket vatten ska grädden spädas med?
Emma lena
2020-04-27Hej Emma-Lena! Den här pastasåsen ska inte spädas med vatten. Såsen ska bara smakas av med citronsaft. När du har pressat citronsaften så kan du börja med att ta ca 1 tsk citronsaft och smaka av till den mängden citron du vill ha i din sås. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-04-28Hur mycket vatten ska grädden spädas med?
Emma lena
2020-04-27Koka grädde och vatten står det men inte hur mycket vatten det ska vara..
Linus
2020-04-23Hej Linus! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat och tagit bort vattnet från texten. Lyckat ill med din pasta. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-04-27