Grillad sparris med gochujangmajonnäs
![Grillad sparris med gochujangmajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_238282/cf_259/grillad_sparris_med_gochujangmajonnas.jpg)
Här möts sparrisen lena smak och chilimajonnäsens hetta i en lättlagad och vacker vårrätt. Sparrisen grillas snabbt och toppa därefter med gochujangmajonnäsen, krispiga sjögräschips och koriander.
![Grillad sparris med gochujangmajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_238282/cf_259/grillad_sparris_med_gochujangmajonnas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 1/2 dl majonnäs
1 msk gochujang (chilipasta)
500 g grön sparris
2 msk olja
salt
svartpeppar
1 dl rostade sjögräschips eller rostade sojabönor
1 kruka koriander
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och chilipastan.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Toppa med finskuren salladslök.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1731 KJ / 414 kCal
Fett36 g
Salt1.7 g
Kolhydrater9 g
Protein11 g
Kommentarer