Grillad sparris med gochujangmajonnäs

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillad sparris med gochujangmajonnäs

Här möts sparrisen lena smak och chilimajonnäsens hetta i en lättlagad och vacker vårrätt. Sparrisen grillas snabbt och toppa därefter med gochujangmajonnäsen, krispiga sjögräschips och koriander.

Grillad sparris med gochujangmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl  majonnäs
1 msk  gochujang (chilipasta)
500 g  grön sparris
2 msk  olja
salt
svartpeppar
1 dl  rostade sjögräschips eller rostade sojabönor
1   kruka koriander

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och chilipastan.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Toppa med finskuren salladslök.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1731 KJ / 414 kCal
Fett36 g
Salt1.7 g
Kolhydrater9 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Sallad på grillad sparris, krispigt bacon och parmesan
Betyg 4.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad grön sparris med ägg- och örtvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokadosallad med råhyvlad sparris och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad pak choi och grön sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sparris med parmesan- och valnötspanko
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga