Grillad sparris med gochujangmajonnäs

1
0
Grillad sparris med gochujangmajonnäs

Här möts sparrisen lena smak och chilimajonnäsens hetta i en lättlagad och vacker vårrätt. Sparrisen grillas snabbt och toppa därefter med gochujangmajonnäsen, krispiga sjögräschips och koriander.

Grillad sparris med gochujangmajonnäs

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 dl majonnäs
1 msk gochujang (chilipasta)
500 g grön sparris
2 msk olja
salt
svartpeppar
1 dl rostade sjögräschips eller rostade sojabönor
1 kruka koriander

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och chilipastan.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Toppa med finskuren salladslök.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1731 KJ / 414 kCal
Fett 36 g
Salt 1.7 g
Kolhydrater 9 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden