En het och snabblagad räkpasta passar utmärkt de flesta dagar. Fräs salladslök tillsammans med arrabbiatapesto för maximal smak, på slutet adderar du persilja och vannameiräkor. Servera sedan räkblandningen med färsk fettuccine och härligt grön mangold.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på peston. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Christer
2020-12-13Gott o lagom starkt.
Camilla
2018-08-10Grymt gott!
Anna-lotta
2018-04-16Enkelt och jättegott, särskilt med lite extra pesto och vitlök. Undrar hur ni beräknat näringsvärde, 51 gram protein per portion??
Redaktionen ICAse
2018-04-18Hej Anna-Lotta! Det stämmer! Vi använder oss av näringsberäkningsprogram och eftersom det är 200 g skalade räkor per portion ligger proteinvärdet högt i denna rätt. Hälsningar Elin