Spaghetti med oregano och oliver
En underbart färgsprakande pastarätt full av smak och texturer som för tankarna till medelhavet. I en stor skål serveras nykokt pasta med perfekt tuggmotstånd tillsammans med krispig haricots verts, orangea små morötter, smörstekt purjolök, saftiga kalamataoliver och umamirik manchegosost. Allt i en krämig gräddsås med mild smak av citron.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2017
Ingredienser
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj matfett och grädde utan laktos.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer