En snabblagad och god pastarätt har vi här! Spaghettin kokas al dente och får sällskap av aubergine och körsbärstomater som du fräser i olivolja. Smula getost över direkt innan servering. Ät och njut!
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Recept och bild i samarbete med Barilla.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ang tidigare kommentar om att receptet inte verkar stämma med bilden: tomaterna ser varken tärnade, skalade eller urkärnade ut på bilden.
Johanna
2020-05-31Hej Johanna! Tack för din kommentar! Du har helt rätt, tomaterna ska bara halveras och inte skalas eller kärnas ur. Vi har nu korrigerat Gör så här texten. Bilden är helt rätt till receptet, det var Gör så här texten som var lite fel. Hoppas att du gillar pastan! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-06-03Känns inte som att receptet stämmer överens med varken bilden eller instruktionerna. Fick improvisera lite själv
Elin
2018-10-25Hej Elin! Vad är det du tycker inte stämmer? För det är rätt bild till rätt recept... Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-10-25