Pasta pesto med pinjenötter och färsk basilika
Tänk att någonting så enkelt kan var så gott! Pasta pesto är en sån där rätt som faktiskt alltid funkar, och ännu godare blir det om du strösslar rostade pinjenötter och färsk basilika på toppen. Prova så får du se!
Ingredienser
4 portioner
350 g glutenfri spaghetti
1 burk pesto gärna alla Genovese (à 190 g)
40 g pinjenötter
färsk basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2714 KJ / 649 kCal
Fett37 g
Salt0.9 g
Kolhydrater71 g
Protein14 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Väldigt lätt o mycket gott ❤️
Madeleine
2020-09-01