Fräsch sallad på tonfisk som påminner om ceviche, fast med sydafrikanskt ursprung. Den söta sojan ketjap manis ger god smak, som balanseras av syran från lime. Rödlök, purjolök, avokado, morot och gurka bidrar med både färg, smak och konsistensbrytning.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsberäkning inkl. tillbehör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ellinor
2020-10-29Väldigt fräsch och mättande sallad som är en återkommande måltid. Väldigt krispig och god!
Redaktionen ICAse
2020-10-30Hej Ellinor! Vad roligt att höra! Smaklig måltid! Hälsningar Michelle
Anne
2018-12-31Gott och fräscht efter all julmat. Adderade ett halvt paket frusen mango som fick tina i salladen. Bytte till rostade solroskärnor. Inga övriga kryddor från receptet.