Revben med plommon och stjärnanis

56
0
Revben med plommon och stjärnanis

Revbensspjäll med smak av jul – kryddnejlika, stjärnanis och ingefära bidrar med en söt kryddighet. Kronan på verket blir katrinplommonen som ugnssteks tillsammans med spjällen.

Revben med plommon och stjärnanis

Ingredienser

4 portioner
1 kg förkokta revbensspjäll
8 katrinplommon
2 msk riven färsk ingefära
2 krm malen kryddnejlika
2 stjärnanis
2 dl ketjap manis

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut ketjap manis mot soja.

Gör så här

Tips

Grundreceptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

56

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1587 KJ / 379 kCal
Fett 14.1 g
Salt 0.1 g
Kolhydrater 40.9 g
Protein 21.8 g
Läs mer om näringsvärden