Plättar är lättlagad vardagsmat som brukar uppskattas av både stora och små. Göm lite extra grönt i dem och blanda riven sötpotatis i smeten! Oerhört mumsigt ihop med fetaost, knaperstekt bacon och en vitlöksdoftande morotstzatziki med koriander.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2014
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av mjölk, fetaost, matfett och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut mjölk och yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Ersätt fetaost med tofu. Stek i olja eller mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Alexandra
2022-01-26God och bra vardagsrätt.
Amanda
2021-07-06Mina föll bara isär. Riktigt besviken.
Redaktionen ICAse
2021-08-24Hej Amanda! Våra kockar har nu provlagat detta på nytt och de hälsar till dig att det är viktigt att plättarna får en bra stekyta innan man vänder dom så att de håller ihop bättre. Vi har nu förtydligat receptet. I övrigt finns det inga andra justeringar som behöver göras med receptet. Hoppas att du vill testa laga dessa plättar igen! Hälsningar Elina
Simon
2020-04-22Hej. Kan ni inte lägga in om ni gjort justeringar i receptet. Nu vet man inte vilket recept de som kommenterat följt och vilka ev ändringar man vill göra. Tack på förhand. //Simon