En krämig och smakrik currygryta står på kvällens meny. Sötpotatis, kokosmjölk och ingefära är en fantastisk smakkombination tillsammans med de mjuka russinen. Servera grytan med ris och toppa med knaprigt rostade mandlar och fräsch koriander. Ät och njut!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hela familjen älskar denna. Russinen, koriander och mandelspånet gör så mycket, hoppa ej över dem. Ibland toppar vi med knaperstekta halloumikuber också.
Matilda
2023-05-18Jag äter enligt aip och bytte därför ut lite ing. Istället för buljong tog jag bara vatten, salt o peppar. Olja tog jag kokosolja. Sambal tog jag bara mald chili. Tillsatte lite lite honung då jag köpt nyslungad idag. Blev riktigt gott.
Vanja
2022-07-16Väldigt enkel och god. Skippade dock russinen.
Ville
2019-03-24