Soppa Madeleine

Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat
0
Soppa Madeleine

Soppa Madeleine är en delikat fisksoppa med torsk, grönsaker och musslor. Soppan är härlig och du kan servera den till fest tillsammans med oemotståndligt vitlöksbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Soppa Madeleine

Ingredienser

4 portioner
1   pkt djupfryst torsk, sej eller hoki (à 400 g)
1   röd paprika
1   grön paprika
1   squash (à ca 250 g)
2   tomater
1   gul lök
1 - 1 1/2 msk  olja
1 tsk  salt
1 tsk  svartpeppar
1 tsk  körvel
2   lagerblad
1/2 krm  kajennpeppar
1 l  vatten
1   burk musslor (à 225 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pasta med krämig mussel- och squashröra
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grapefrukthalvor med musselsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinkokta musslor med vitlöksbröd
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad lax med vinägrett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissoppa med musslor och roquefort
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga