Fiskpanna med örtsås

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Fiskpanna med örtsås

Sätt guldkant på vardagsmiddagen genom att tillaga den här förträffliga fiskpannan. Fiskfilén och räkorna sjuder du i en hänförande sås med bland annat crème fraiche, vitt vin, örter och schalottenlökar.

Fiskpanna med örtsås

Ingredienser

4 portioner
4   schalottenlökar
1 msk  smör eller margarin
2 dl  hackade örter t ex dill, persilja, timjan, dragon
1 dl  vitt vin
2 1/2 dl  fiskbuljong (tärning + vatten)
1 dl  crème fraiche
1 krm  vitpeppar
500 g  fiskfilé (ca 1 1/2 kg hel fisk t ex gädda)
200 g  räkor med skal

För alla

Fri från ägg.
Kontrollera innehållet i buljongtärningen, i övrigt är rätten glutenfri.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt margarin.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vermouthfisk med fänkål
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskarhustruns fisksoppa
Betyg 4.1 av 5.
589 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.3 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivfisk
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjursgryta med rotfrukter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med krämig dragonsås
Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga