Rosérullad fisk med vitvinssås

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rosérullad fisk med vitvinssås

Denna rosérullade fisk med vitvinssås svänger du snabbt ihop. Sjud de kryddade spättafiléerna täckta med salladsblad i buljong och vin och gör sedan en krämig sås av spadet, grädde, gräslök och lite sallad. Passar till potatis och haricots verts.

Rosérullad fisk med vitvinssås

Ingredienser

4 portioner
1 stor rosésallad
500 g spättafilé
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1 msk pressad citron
1 tsk worchestersås
2 dl fiskbuljong (tärning/ fond + vatten)
1 dl vitt vin
1 dl vispgrädde
1 msk smör
2 msk vetemjöl
salt
peppar
2 msk hackad gräslök

Till servering

pressad potatis
haricot vert

Gör så här

00:08:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1720 KJ / 410 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Citronfyllda spättafiléer
Betyg 1.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italienrullar
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spättarullar med grön sås
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tomat- och saffranssoppa med spätta
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadefyllda spättafiléer
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad spätta med limesås
Betyg 3.3 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad