Smarrig fiskrätt med milda smaker som hela familjen tycker om! Rödspättafiléerna får god smak när de kokas i buljong och grädde tillsammans med fräst purjolök. Fisken toppas med räkor och dill innan servering.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen och brödet för samliga allergener.Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot soja- eller havrebaserad gräddprodukt.Gör laktosfri: byt ut matlagningsgrädden laktosfri grädde.Gör glutenfrii: välj glutenfritt bröd.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Ugnsbakad fisk med kaviarsås, dill och haricotsvertssallad
Ugnsbakad torsk med kaviarsås, dill och haricots vertssallad
Citronfyllda spättafiléer
Ugnsstekt spättafilé