En god och lite lyxigare fiskrätt som passar bra både till fest och till vardags. Rätten bjuder på smaker av rödspätta, lax, vitt vin, grädde, schalottenlök och fiskfond. Servera fisken och vitvinssåsen tillsammans med pressad potatis.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gunilla
2016-10-25Den här rätten gör jag ofta, särskilt när vi ska bjuda några på middag. Den blir supergod, jag lovar. Blandar också in en skiva kantskuret ljust bröd i fyllningen så blir den fastare.
Johan
2012-01-10Gjorde fisken i ugnen. 200°C ca 15min. Då blev det enklare att servera ett större sällskap. Kommer nästa gång tillsätta lök eller annan smaksättare i laxfärsen för att få mer smak. Enkel festmat.
Anita
2006-01-07HELT UTSÖKT NYÅRSMENY SUPERGOTT ENKELT NYTTIGT INTE ALLS AVANCERAT NÅGOT BESK VITVINSSÅS. VAD KUNDE DET BERO PÅ? TILLSAMMANS MED FISKEN VI TOG BERGTUNGA HELT UNDERBART GOTT, TACK ICA