Solrosplättar med grön ärtkräm, en spännande rätt som lätt blir en ny vardagsfavorit. Plättarna blandas med solrosfrön och mjölk innan de mixas slätt. Dessa steks sedan frasiga i en het panna. Servera dessa med en härligt grön ärtkräm, saftiga tomater och solrosskott.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
17 2015
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Josefine
2017-05-07Hittade inga solrosskott i butiken när jag handlade och tomaterna ser sorgliga ut såhär tidigt på året så jag hoppade dem. Ville ha nåt lite salt med så finhackade gurka och fetaost och hade som pålägg tillsammans med ärtkrämen. Riktigt gott tyckte vi vuxna men min tvååriga systerdotter var skeptisk till ärtkrämen och gillade resten.
Katja
2015-05-11Jag hade väldigt svårt för denna rätt, tyvärr.
Eva
2015-04-27Jag gillar att en av veckans rätter är vegetarisk. Men denna var ingen höjdare